Management Consulting, Training, Recruitment & Coaching

Werving en Selectie

Werving en Selectie

Symbiont Consulting is hét recruiting bureau in Suriname met zeer ruime kennis en ervaring in werving en selectie van functionarissen op zowel topmanagement, management, supervisor als operationeel niveau.

Heel belangrijk in onze aanpak is het samenspel tussen onze recruiters en de klant. In nauw overleg wordt het wervingsplan opgesteld en uitgevoerd, waarbij kandidaten getoetst worden op hun kennis, kunde en geschiktheid voor het werken in de functie en binnen de organisatie cultuur. Hierbij wordt tevens de ontwikkelrichting van de organisatie in ogenschouw genomen.

Naast volledige werving- en selectietrajecten voert Symbiont Consulting tevens headhunting trajecten uit. In een headhunting traject wordt mede gebruik gemaakt van ons eigen netwerk en onze vacaturebank voor het werven van een geschikte kandidaat.

Wanneer de opdrachtgever dit wenst, hebben wij ook de mogelijkheid om een assessment van kandidaten te laten plaatsvinden middels een internationaal erkende test.

Symbiont Consulting, helps to unlock the growth potential of your organization! We believe in the strength of your people.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Henck Arronstraat 16, Paramaribo, Suriname (SA)

(597) – 420468

info@symbiontconsulting.net