Management Consulting, Training, Recruitment & Coaching

Over Ons

Symbiont Consulting helps to unlock the growth potential of your organization! We believe in the strength of your people.

HOE ONDERSTEUNT SYMBIONT CONSULTING UW ORGANISATIE?
Dit doet zij onder andere door:

  • samen met u, uw toekomst te bepalen en het pad daartoe uit te werken;
  • knelpunten binnen uw organisatie te identificeren en daarvoor oplossingen aan te dragen;
  • te ondersteunen in de ontwikkeling van de performance van mensen en hen te adviseren hoe zij zich optimaal kunnen inzetten binnen hun functie en in het bedrijfsproces;
  • de meest functionele medewerkers voor u te werven;
  • uw medewerkers verder te ontwikkelen middels het verzorgen van maatwerk trainingen.

Kortom, Symbiont Consulting maakt het mogelijk verbeteringen in uw organisatie door te voeren. Het ‘mens’ potentieel staat centraal. Kennis, expertise, inlevingsvermogen en daadkracht van onze adviseurs zijn gegarandeerd. Overdragen van kennis aan medewerkers binnen uw organisaties is kenmerkend voor onze adviesdiensten.

Over Ons

Core values

We distinguish ourselves by the following core values:

Quality and professionalism

Our team delivers quality that our clients can count on in ensuring that the professional advice and services we deliver are tailored to the needs and phase of development of clients’ organizations and with practically implementable recommendations that contribute to the core identified challenges.
Commitment

Full of spirit and drive we engage ourselves to achieve set goals together with our clients. We are only satisfied when our clients are satisfied! 
Empathy

Inter-personal sensitivity, excellent communication skills, and creativity enable us to identify the core challenges our clients face and to design an approach fit for purpose. 
Inclusiveness

Through working closely together with our clients, and generally encouraging a participatory approach. This implies our focus on building professional relationships with clients and training participants.

Onze Werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een klant gestuurde aanpak en goede communicatie met onze opdrachtgevers. De volgende stappen zijn kenmerkend hierin:

Voorbespreking

In voorbesprekingen wordt met de opdrachtgever afgesproken wat het gewenste resultaat van de opdracht is, wat de concrete deliverables zullen zijn en worden de verwachtingen naar elkaar toe uitgesproken. Het resultaat is een heldere opdrachtformulering.
Presentatie aanpak

Wij ontwikkelen een plan van aanpak en formeren een adviesteam. Dit plan van aanpak presenteren wij vooraf aan onze opdrachtgever. Aan de hand van de inzet van adviseurs wordt er een schatting van de tijdsbesteding gemaakt en een offerte opgesteld.
Offerte

Ons plan van aanpak en de bijbehorende offerte bespreken wij met onze opdrachtgever zodat er een duidelijk beeld is over de inzet, tijdsbesteding en kosten voor de opdracht. Gaat u akkoord met de voorwaarden, dan gaan wij over tot het maken van definitieve afspraken voor de uitvoer.
Uitvoering en communicatie

U blijft tijdens de uitvoering van de opdracht geïnformeerd over de status van het project. Wij bespreken ontwikkelingen en zaken van invloed altijd continue met u, zodat wij samen het gewenste resultaat kunnen realiseren.
Tevreden klant

Symbiont Consulting heeft een zeer hoge klantloyaliteit en is al jarenlang huisconsultant en vaste trainer van de grotere organisaties in Suriname. Een tevreden klant, is waar wij elke dag voor uit bed gaan!

Symbiont Consulting, helps to unlock the growth potential of your organization! We believe in the strength of your people.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Henck Arronstraat 16, Paramaribo, Suriname (SA)

(597) – 420468

info@symbiontconsulting.net