Management Consulting, Training, Recruitment & Coaching

Professionals

Janine den Hartog - Parisius
Janine den Hartog - Parisius

Professional

Janine den Hartog - Parisius is oprichter en directeur van Symbiont Consulting en sinds 1995 actief als management adviseur en trainer.

Met passie voor haar werk en gevoel voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, is zij altijd op zoek naar de meest praktische en duurzame oplossing. Zij is gespecialiseerd in beleid- en strategieontwikkeling, adviseert inrichting en her-structurering veranderingsprocessen en doorvoeren van procesverbeteringen.

Janine den Hartog heeft ruim 20 jaar ervaring in organisatie in Suriname, het Caribisch gebied (Trinidad, Barbados, Haiti, Dominicaanse Republiek, St. Lucia, St. Vincent and the Grenadines, Grenada, Aruba, Curaçao en Nederland.

Meroeva Harry
Meroeva Harry

Professional

Meroeva Harry BSc. 4+ jaar bij Symbiont Consulting.
Meroeva Harry is zeer gedreven, onderzoekende en oplossingsgerichte consultant. Zij heeft zowel in teamverband als zelfstandig trainingen verzorgd en ondersteunt in verschillende adviestrajecten.

Meroeva zorgt in de advies trajecten voor een gestructureerde aanpak en werkt zeer gedreven naar het resultaat toe.
ZIj heeft een specifieke passie voor visie ontwikkeling en uitwerken van de strategie. Zij wil samen met de klant de visie ontwikkelen, de strategie uitwerken en daarbij adviseren hoe de medewerkers het beste betrokken kunnen worden zodat de strategie ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden.

Als trainer heeft zij een enthousiaste stijl en met haar creatieve ideeën en werkvormen zorgt zij ervoor dat de trainingen levendig en interessant zijn. Haar hart gaat sneller kloppen als zij een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van die mensen.
Meroeva heeft een Bachelor degree in Bedrijfskunde en is in haar laatste jaar van haar Masterstudie Strategisch Management met een focus op Corporate Strategy van het FHR Instituut.

Henrie Wesenhagen
Henrie Wesenhagen

Freelance Professional

Henrie Wesenhagen is reeds langer dan 10 jaar bij ons verbonden als freelance senior.
Hij is een ervaren consultant, trainer en adviseur en heeft als directeur van het Bureau NGO forum, baanbrekend werk verricht in het professionaliseren van de non-profit sector in Suriname.

Zijn specialismen zijn het managen van de projectcyclus, capaciteitsversterking, het opzetten van programma’s voor duurzame ontwikkeling, monitoring en evaluatie van projecten en programma’s. Henry is ook erg ervaren in het ontwikkelen en uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek in organisaties.

Jasmin Wesenhagen – de Back
Jasmin Wesenhagen – de Back

Professional

Jasmin Wesenhagen – de Back is medeoprichter en sinds augustus 2003 partner van Symbiont Consulting. Jasmin is een ervaren adviseur, recruiter en professionele coach die zich binnen adviestrajecten richt op de menskant van veranderingsprocessen.

Jasmin heeft meer dan 30 jaar ervaring. Haar stijl in advies wordt gekenmerkt door sterk inlevingsvermogen, onderzoekende, vragende manier van communiceren en creatieve praktische adviezen.

Jasmin staat bekend om het baanbrekend werk dat zij heeft verricht in het introduceren van coaching als begeleidingsinstrument binnen het bedrijfsleven in Suriname. Zij is executive coach in het bedrijfsleven en non-for-profit organisaties. Zij heeft tevens ervaring in team coaching, en career coaching en conflictcoaching.

Esther Wielzen
Esther Wielzen

Freelance Professional

Esther Wielzen is een ervaren Trainer en Coach en vanaf 2016 projectmatig verbonden aan Symbiont Consulting. Haar focus ligt vooral op het vlak van Communicatieve en Persoonlijke Vaardigheden en Corporate Social Responsibility. “Haar sensitiviteit voor groepsprocessen en de rust die zij uitstraalt, zijn twee sterke punten die tot goed uiting komen in haar stijl van werken.”

Symbiont Consulting, helps to unlock the growth potential of your organization! We believe in the strength of your people.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Henck Arronstraat 16, Paramaribo, Suriname (SA)

(597) – 420468

info@symbiontconsulting.net